سفارش تبلیغ
صبا ویژن
[ و او را از ایمان پرسیدند ، فرمود : ] ایمان بر چهار پایه استوار است ، بر شکیبایى ، و یقین و داد و جهاد . و شکیبایى را چهار شاخه است : آرزومند بودن ، و ترسیدن ، و پارسایى و چشم امید داشتن . پس آن که مشتاق بهشت بود ، شهوتها را از دل زدود ، و آن که از دوزخ ترسید ، از آنچه حرام است دورى گزید ، و آن که ناخواهان دنیا بود ، مصیبتها بر وى آسان نمود ، و آن که مرگ را چشم داشت ، در کارهاى نیک پاى پیش گذاشت . و یقین بر چهار شعبه است : بر بینایى زیرکانه ، و دریافت عالمانه و پند گرفتن از گذشت زمان و رفتن به روش پیشینیان . پس آن که زیرکانه دید حکمت بر وى آشکار گردید ، و آن را که حکمت آشکار گردید عبرت آموخت ، و آن که عبرت آموخت چنان است که با پیشینیان زندگى را در نوردید . و عدل بر چهار شعبه است : بر فهمى ژرف نگرنده ، و دانشى پى به حقیقت برنده ، و نیکو داورى فرمودن ، و در بردبارى استوار بودن . پس آن که فهمید به ژرفاى دانش رسید و آنکه به ژرفاى دانش رسید از آبشخور شریعت سیراب گردید ، و آن که بردبار بود ، تقصیر نکرد و میان مردم با نیکنامى زندگى نمود . و جهاد بر چهار شعبه است : به کار نیک وادار نمودن ، و از کار زشت منع فرمودن . و پایدارى در پیکار با دشمنان ، و دشمنى با فاسقان . پس آن که به کار نیک واداشت ، پشت مؤمنان را استوار داشت ، و آن که از کار زشت منع فرمود بینى منافقان را به خاک سود ، و آن که در پیکار با دشمنان پایدار بود ، حقى را که بر گردن دارد ادا نمود ، و آن که با فاسقان دشمن بود و براى خدا به خشم آید ، خدا به خاطر او خشم آورد و روز رستاخیز وى را خشنود نماید . و کفر بر چهار ستون پایدار است : پى وهم رفتن و خصومت کردن و از راه حق به دیگر سو گردیدن و دشمنى ورزیدن . پس آن که پى وهم گرفت به حق بازنگشت ، و آن که از نادانى فراوان ، خصومت ورزید ، از دیدن حق کور گشت ، و آن که از راه حق به دیگر سو شد ، نیکویى را زشت و زشتى را نیکویى دید و مست گمراهى گردید ، و آن که دشمنى ورزید راهها برایش دشوار شد و کارش سخت و برون شو کار ناپایدار . و شک بر چهار شعبه است : در گفتار جدال نمودن و ترسیدن و دو دل بودن ، و تسلیم حادثه‏هاى روزگار گردیدن . پس آن که جدال را عادت خود کرد ، خویش را از تاریکى شبهت برون نیاورد ، و آن که از هر چیز که پیش رویش آمد ترسید ، پیوسته واپس خزید ، و آن که دو دل بود پى شیطان او را بسود ، و آن که به تباهى دنیا و آخرت گردن نهاد هر دو جهانش را به باد داد . [ و پس از این سخن گفتارى بود که از بیم درازى و برون شدن از روش کارى که در این کتاب مقصود است نیاوردیم . ] [نهج البلاغه]
دل نوشته
 
 RSS |خانه |ارتباط با من| درباره من|پارسی بلاگ
»» تولد شوم: جنگ جهانی اول به مثابه فرصت برای صهیونیسم بینالملل

سال 1914، نقطه عطف مهمی در تاریخ معاصر به شمار خواهد رفت. سال آغازها و پایان‌ها. بشریت، دورانی را پشت سر گذاشت و وارد دوران تازه‌ای شد که در آن هر آنچه قدیمی بود از میان رفته بود و همه چیز می‌بایست نو شود.

 

جنگ اروپایی که از دیرباز درباره آن پیش‌گویی می‌کردند و از آن وحشت داشتند، اما هرگز جدآ در انتظارش نبودند، بالاخره از راه رسید. کشورها چه بزرگ و چه کوچک تمامی توان خود را به کار گرفتند و با کوهی از هیجان تمامی مردان جوان خود را به جبهه‌های نبرد فرستادند، و سالخوردگان خود را برای نگهبانی و حراست بسیج کردند و تمامی زنان خود را نه همچون روزگاران قدیم، فقط برای مداوای مجروحان و بیماران بلکه برای تدارک ارتشهای در حال جنگ به خدمت گرفتند. نسلها، چه پیر و چه جوان از خانه، اموال و مناصب شغلی خود دست کشیدند با اشتیاق، برای دفاع از کشور خود شتافتند و از هیچ چیز جز مشاهده ضعف احساسات میهن‌پرستانه این و یا آن هم‌میهن خود هراس نداشتند. جهان از لحاظ معنوی و مفاهیم اخلاقی به سطح هزاران سال پیش سقوط کرد.

 

در 1897 چند صد یهودی از سراسر جهان در شهر بال سوئیس گرد آمدند و اولین کنگره یهودیان را، در تاریخ برپا کردند.

 

در کنگره بال، وضعیت قوم یهود بررسی شد. در این کنگره بود که مسئله یهود بیماری معرفی شد و گفته شد به بیماری نمی‌توان اعتراض یا با آن سراسیمه مبارزه کرد، بیماری را باید درمان کرد. در ضمن در این کنگره بارها تأکید شد که زخم را تنها از طریق سوزاندن می‌توان التیام بخشید.

 

تمامی شرکت‌کنندگان در کنگره بال توافق داشتند که نادیده گرفتن و معطل گذاشتن مشکلات راه‌حل عاقلانه‌ای نیست بلکه بهتر آن است برخورد با مشکلات و مسائل تسریع شود.

 

سخنرانان در همایش بال مار هزار مهره را یادآور شدند و در سخنان خود به سرزمین قوم بنی‌اسرائیل، آزادی و رهایی از گناهان، اشارتها داشتند.

 

آنها در آنجا تأکید کردند که تنها در سرزمین فلسطین است که صهیونیسم می‌تواند به یک واقعیت زنده تبدیل شود. آنها به تمسخر یهودیان غیر صهیونیست پرداختند و این نشان می‌داد. که بین یهودیان مؤمنی که پشت پرده‌های صهیونیسم و بازیگران اصلی آن را می‌دیدند با صهیونیستها چه اندازه تفاوت و تمایز وجود داشته است همین فقرات خود مبین آن است که صهیونیسم اساساً به دنبال حفظ دین یهود نبوده است، آن چیزی که کانون توجه آنان را تشکیل می‌داد صیانت از الیگارشی مالی غرب بود.

 

صهیونیستها مزورانه به یهودیان منتقد می‌گفتند:« ما می‌خواهیم زنده بمانیم. ما بهتر از شما می‌دانیم چه کاری از دستمان ساخته است و چگونه باید بشریت را تحت تأثیر قرار دهیم.»

 

صهیونیستها راه مستقیم را که استفاده علنی و غیرعلنی از امکانات کشورهای استعمارگر را در پیش گرفتند و از انواع و اقسام امکانات نامشروع در این مسیر بهره بردند. زایش هیچ مهاجرنشینی در جهان به اندازه مهاجرنشین‌های یهودی در فلسطین پیچیده نیست.

 

استفاده از شخصیت‌های متنفذ، شیوه تبلیغات گسترده، تلاش در جهت برقراری ارتباط با حکومتها، ایجاد لابی‌های قدرتمند در کانون‌های قدرت، به صهیونیسم یک تحرک اساسی بخشیده بود.

 

در مقابل، کسانی بودند که با بررسیهای بیشتر و با توجه به تجربه‌های روزمره، از شیوه گامهای آرام و عملی حمایت می‌کردند. جناحهای مختلف صهیونیستی با یکدیگر مخالفت می‌کردند.

 

نکته دیگر اینکه، تمامی مبارزه و کشمکش بین جناحهای مختلف، از اختلاف نظر درباره راه کارها سرچشمه می‌گرفت. تلاش افراد برای دستیابی به هدف از طریق کشت و کار، باغداری، مدارس، ادبیات یا تبلیغات، مسئله‌ای بود که به زمان و شرایط بستگی داشت. واقعیت اساسی این بود که برای تحقق هدف مورد نظر، باید همه ابزارها به کار گرفته می‌شدند.

 

نتیجه این تلاشها چه بود؟ حاصل کار در فلسطین چندان چشمگیر نبود: چهل آبادی، چندین مزرعه، انجمنهای تعاونی، تل اویو 1، آحوزولس 2 جدید، کارمل 3، پاردس 4، آگوداس نتایم 5، ماشین‌آلات جدید، به کارگیری شیوه‌های جدید نه ‌تنها در بین یهودیان بلکه در بین اعراب، ضدعفونی کردن نقاط مالاریاخیز؛ مطالعات مربوط به بهترین شیوه‌های کشاورزی در مراکز پژوهشی، ایجاد بانکها، مراکز درمانی بزائل 6، مدرسه موسیقی، دو دبیرستان آبرومند، مدرسه دخترانه در یافا، مدرسه تاه کمونی 7 در یافا، مدرسه کشاورزی پتاه ـ تیکواه 8، مدارس ویژه آبادیهای یهودی‌نشین، تأسیس کمیته‌های سازمانی در آبادیها، اتحادیه کارگران، اتحادیه آموزگاران، روزنامه‌ها و ادبیات عبری، «خانه مردم 9» از جمله دستاوردهای حرکت عاشقان صهیون، بارون ادموند دو روچیلد و صهیونیستهایی است که از آن به عنوان ایجاد کولونی‌های جدید در فلسطین یاد می‌شود. «دفتر صهیونیستی در فلسطین 10» در یافا، مقر فعالیتهای مربوط به کولونی‌سازی محسوب می‌شد. عاشقان صهیون و صهیونیستها درباره خط مشی صهیونیسم اتفاق نظر دارند. تلاش در راه احیای زبان عبرانی نشان می‌دهد که فلسطین چگونه به یک مرکز روشنفکری تبدیل می‌شود. بازدید بارون ادموند دوروچیلد از فلسطین در سال 1913 به اتفاق نظر بین صهیونیستها و عاشقان صهیون مهر تأیید زد. جمعیت یهودی ساکن فلسطین در اقلیت قرار داشت.

 

با تشدید مهاجرت‌ها بدین ترتیب سازمان صهیونیستی رشد کرد. کافی است که برای اثبات رشد سازمان صهیونیستی اولین کنگره یهودیان را در سال 1897 در شهر بال سوئیس با کنگره وین در سال 1913 مقایسه کنیم. کافی است که صندوق خیالی ملی یهود سال 1899 را با صندوق ملی یهود در سال‌های جنگ که سالانه دو میلیون فرانک درآمد داشت مقایسه کنیم. کافی است تا دو یا سه جزوه صهیونیستی هجده سال 1897 را با مطبوعات و ادبیات صهیونیستی در 1914 مقایسه کرد.

 

صهیونیسم بدین گونه رشد یافت.

 

صهیونیستها، در 1917پس از بیست سال تلاش پنهانی یکبار دیگر درخواست خود را مطرح کردند. این بار موقعیت آنها برای رسیدن به اهداف خود بسیار مناسب بود. ضعف و شکست امپراتوری عثمانی در جنگ و نفوذ گسترده صهیونیست‌ها در دولت‌های اروپایی و آمریکا را متحدان قوی‌ای را در خدمت آنها قرار داده بود.

 

_________________________________

 

1. Tel Aviv

2. Achuzoth

3. Carmel

4. Pardes

5. Aggudath N"taim

6. Bezalel

7. Tach"kmoni

8. Petach - Tikwah

9. House of The people

10. Zionist Palestine office



نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » سید جعفر یوسفی ( یکشنبه 87/7/28 :: ساعت 9:23 عصر )

»» لیست کل یادداشت های این وبلاگ

غدیر نقطه ای برای نمایش ولایت
رئیس جمهور روحانی
آخر الزمان و عقلانیت انسان ها
شعری از محمدعلی بهمنی
اس ام اس های عاشورایی
دوراهی
عوامل بصیرت زا از کلام رهبر
امتیازات ویژه خداوند برای روزه داران خوش اخلاق
روزه را به بهانه گرما ترک نکنیم !!
می دانید چرا کسی سطل آشغال آتش نمی زند!
همسرداری آیه الله بهجت
ولی عصر در کلام آیه الله بهجت
ماجرای نماز شب آیت الله بهاءالدینی
وصیه های ایت الله قاضی به شاگردانشان
[عناوین آرشیوشده]

>> بازدید امروز: 32
>> بازدید دیروز: 23
>> مجموع بازدیدها: 714784
» درباره من

دل نوشته
سید جعفر یوسفی
سلام دوستان عزیز، از اینکه به کلبه کوچک ما هم سر می زنید ممنونم. سید جعفر یوسفی هستم درسال1363 در خطه مقدس مشهد به دنیاآمدم و هم اکنون طلبه حوزه علمیه قم می باشم . کارم تحصیل علم است و به این افتخار می کنم . به فکر این بودم که وبلاگی را راه اندازی کنم و در حد وسع خود ،مطالبی را در آن گردآوری نمایم و اکنون بحمد الله به این خواسته دست یافتم. امیدوارم این کار را ادامه دهم و سختی های کار مرا از ادامه دادن این روند منصرف نگرداند.

» پیوندهای روزانه

اخبار روز [81]
[آرشیو(1)]

» فهرست موضوعی یادداشت ها
قرآن شناسی[9] . ولایت فقیه[7] . آیت الله مصباح[7] . حجاب[5] . قرآن[5] . قاعده[4] . مقبوله عمر بن حنظله[4] . وجود ذهنی[4] . شبهات[4] . اوصاف قرآن[4] . ایران[4] . حضرت زهرا[4] . دین[4] . زیبایی حجاب[4] . آیت الله مصباح یزدی[4] . امام خمینی[4] . انقلاب اسلامی[4] . امامزادگان[3] . امام رضا ع[3] . برنامه[3] . سبک زندگی[3] . خدا[3] . خلاصه قرآن شناسی[3] . تقوا[3] . انسان[3] . عبودیت[3] . سبک زندگی معنوی امام رضا ع[3] . شعائر الهی[3] . وحی[3] . هدف خلقت[3] . قاعده الواحد[3] . فقه[3] . عناوین قرآن[2] . فلسفه[2] . عبادت[2] . مزایا[2] . معشوق[2] . منزلت عقل[2] . نقش نماز[2] . هندسه معرفت دینی[2] . معدومات[2] . معرفت دینی[2] . کتاب[2] . هدف[2] . عاشق[2] . عشق به خدا[2] . عفاف[2] . عفت[2] . سبک زندگی معنوی[2] . سید صدرالدین دشتکی[2] . صدق[2] . عقلانیت[2] . غرب[2] . حقوق[2] . دستاوردها[2] . دشتکی[2] . اشکالات[2] . اعجاز قرآن[2] . آیت الله بهجت[2] . آیت الله جوادی[2] . آیت الله جوادی آملی[2] . استقراء[2] . استقرای تام . استقرای ناقص . اسعد العجم . اسلام ناب . اشتراوس . آیت الله ریشهری . آیت الله قاضی- موعظه- عمل- دستورالعمل- شاگرد . آیت الله قرهی . آیت الله لاریجانی . 4 عمل پر محتوا . iran . qoran . آثار . آخرالزمان . آرامش . آرامش جامعه . آزدای . آشغال- هاشمی- آیت الله- ازدحام- حادثه- ده نمکی- حرف حساب . آیت الله . آیت الله آملی لاریجانی . آیت الله بهاء الدینی- نماز شب- شهید صیاد شیرازی- آیت الله صدیقی . آیه 146 اعراف . آیه 21 . آیه 39 یونس . اباالحسن . ابناء فارس . اتمام حجت . اثبات اعجاز قرآن . احیای معنویت . ادراک عقلی . ادله . ادله قاعده . ارزش انسان . ارسطو . اس ام اس . اس ام اس های عاشورایی . آیت الله بهجت- امام عصر عج- آیت الله جوادی- مردم قم . انتخابات . انقلاب اسلامی ایران . انقلاب عرفانی . اهل الفارس . اهل بیت . اوصاف . الاسلام . الحکومة . النظام . الواحد . امام باقر . امام رضا علیه السلام . امام علی علیه السلام . برنامه عبادی . برهان . بصیرت-رهبری-بصیرت زا-شبهه ها-عمار . بلاغ . بمب گذاری . بندگی . بیابان زدایی . پاشیدن بذر . پاکدامنی . پست مدرنیسم . پیام امام خمینی . پیام رهبری . پیام، زندگی . پیامدهای معرفتی . پیامک . پیامک دهه فجر . تب . تب بر . تحدی . تربیت . تعظیم . تقسیم بندی محتوایی . دعای نور . دفاع مقدس . دلالت . دلنوشته . دلیل عقلی . دهه فجر . دیدگاه ها . دستاوردهای راهبردی . خشنودی خدا . سبک زندگی امام رضا . زیبایی زن . دین- تحیر- رفع تحیر- دو راهی- جاده- زندگی- دنیا- آخرت . دین داری . رئیس جمهور روحانی، روحانی، رئیس جمهور، سفر، نیویورک، آمریکا، ره . راز اعجاز قرآن . راز عربی بودن . رَجُلٌ مِن أهلِ قُم . رهبری . روایة النبی ص . روزه- گرما- ثواب . روزه-اخلاق نیکو . ریشه ها . رکن . زن . زندگی . زیبایی . حقوق شهروندی . حقیقت نماز . حکم ایجابی . حکومت . حکومت اسلامی . حکومت مهدی ع . حکیم . خارق العاده . خاطرات . خبرگان . خلاصه مقاله . درس اخلاق . درس نامه . حضرت زهرا س . حفظ نظام . حق . حق الیقین . حق شهروندی . توصیه . توصیه های قرآنی . تولیدات داخلی . جامعه . جهاد کشاورزی . چشم انداز . چشم به راه . بالغه . بحران فکری . حجاب به زن زیبایی می دهد . حجاب زن . حجاب و آزادی . حجت الاسلام دکتر رضوانی . حدیث کساء . غربشناسی . غصب حق . فارابی . فاطمه . فاطمیه . فراتر از زمان . فرج . فرقان . عقلانیت، آخرالزمان، مسئولین، تهمت، اقتصاد، تولید داخلی، دشمن . عقول کامله . علامه مصباح یزدی . علم . علوم انسانی . علی . عناوین . قرآنی . قلمرو دین . قواعد فقهیه . لاریجانی . مازندران . مباحث بنیادی . مبارک . مبنا . مبنای قاعده . مبین . مثانی . محافظ . محافظت . محبت . محبت، محبت الهی، علامه طباطبایی، عشق . محرم . مد . مد حجاب . مدرنیته . مردم قم . صدق قاعده . شریعت . شان عقل . عقل . عاشورا . عشق . شعر . شعر عاشورایی . شناور . شهید چمران . شهید صفار هرندی . شهید مطهری . شهید نیک نژاد . شوهرداری . شکم . صادر اول . صحف . سپاه . ستایش آمیز . سخنان رهبری . سعد و نحس بودن ایام . سلام . سلامت جسم . سلامت روح . سلمان . سلوک . سهرو حسن . سوره عمران . سیاست گذاری . کعبه . معرفت شناسی . ویژگی ها . ویژگی های دنیا . ویژگی های نماز . یوسف . ههدف . واژگان . وجدان بشری . وجوب حفظ نظام . وقار . ولایت . نقل . نماز . نماز کلید گشایش . نکته . هستی شناسی . همسرداری- رسول خدا ص- رفتار نیک با همسر- زن- امیرالمومنین ع . هندسه . منطق . مهیمن . موشک . میرزا مهدی آشتیانی . نزول تدریجی . نزول قرآن . نسبی گرایی . نظرات آیت الله مصباح . نظرات علامه طباطبایی . مفاتیح الجنان . مفهوم . مقام معظم رهبری . مقبوله . مقبوله عمر به حنظله . من حاز ملک . منابع طبیعی . منافقین . منرلت عقل . مشرق زمین . قاعده فقهیه . قاعده من حاز ملک . قانون جزایی . قانون مدنی . فلسفه اسلامی . فلسفه سیاسی اسلامی .
» آرشیو مطالب
فروردین 1386
اردیبهشت 1387
خرداد ماه 1387
تیر ماه 1387
مرداد ماه 1387
شهریور ماه 1387
مهرماه 1387
آبان ماه 1387
آذر ماه 1387
بهمن ماه1387
فروردین 1388
خرداد 1388
تیر ماه 1388
فروردین 90
فروردین 92
خرداد 92

» لوگوی وبلاگ


» لینک دوستان
لحظه های آبی( سروده های فضل ا... قاسمی)
شین مثل شعور
پاسدار و عاشق ولایت
قل هوالله احد
نظرمن
جاده های مه آلود
قیدار شهر جد پیامبراسلام
بوستــــــان ادب و عرفــان قـــــــرآن
سجاده ای پر از یاس
مــــــــــــــبـــــــلِّــــــــــــغ اســــــــلـــام
...عاشقم بر همه عالم که همه عالم از اوست
اسپایکا
لیلی و مجنون
جریان شناسی سیاسی - محمد علی لیالی
رقص خون
****شهرستان بجنورد****
مشاور

قرآن
دینی
سلام دوستان عزیزم به وبلاگ جبهه بیداری اسلامی خوش آمدید
بصیرت مطهر
عشق مشعلدار
►▌ رنگارنگ ▌ ◄
.: شهر عشق :.
هواداران بیرجندی دکتر قالیباف
تراوشات یک ذهن زیبا
نقدونظر
بوی سیب BOUYE SIB
بادصبا
دوستدار علمدار
ابـــــــــــرار
شــــــهدای روستای مـــکـــی کوهسرخ
خدایا،عاقلی مودبم فرما
مرام و معرفت
(بنفشه ی صحرا)
پرستوی مهاجر
:: امـــید وصـــل ::
علمدار بصیر
اواز قطره
تعمیرات تخصصی پرینترهای لیزری رنگی ومشکی وفکس وشارژکارتریج درمحل
مهاجر
موعود
خوزستان مظهر شجاعت وفداکاری ملت ایران است
به یاد تنهاترین سردار-امام حسن مجتبی علیه السلام
طوبای محبت
اخلاق ، روان شناسی ، عقاید
گنجگاه
روان شناسی * 心理学 * psychology
مهربونی
دل نوشته های یک دیلامی
---پــــــلاک عاشــــقی مـــــــن---
منتظران مهدی(عج)
http://saman1348.blogfa.com/
*(حرفهای نگفته)*
پایگاه شهیددکترچمران-چریان
گل گشت
عدالت جویان نسل بیدار
صل الله علی الباکین علی الحسین
شریعت پاینده
قرارمون تو آسمون
صدای مردم نی ریز
فریضه برتر
قوطی عطار
فاو.سرزمین رهایی
Chamran University Accounting Association
مقاله های تربیتی
جهت یاب!
زازران
انتخابات 92 و انتخاب گزینه اصلح
رهسپاریم با ولایت تا شهادت
اللهم اجعلنا من انصاره و اعوانه
سجاده ای پر از یاس
یوسف فاطمه
مجاورِ آقا
پیامبر اعظم
آسمان آبی
جمهوریت
طب مذهبی دکتر رحمت سخنی
آریایی
علوم قرآنی
خاکیان ناسپاس
تنها امید
دعا و نیایش (بر محمد و آل محمد صلوات)
عاشق
حزب اللهی مدرنیته
درد و دل های یک خبرنگار
ترنم باران بهاران ( نظرآباد )
دکتر خسرو پناه
بنیاد حکمت اسلامی صدرا
دکتر عصام العماد
موسسه تحقیقاتی اسراء
پایگاه علمی فرهنگی تجلی اعظم
معنای زندگی
جوادقدرتی..خوش آمدید..javadghodrati..بفرماییدچایی..نظریادت نره..
وفا
شب مهتابی
دل نوشته های من
همه چی
ابن یاسین

» صفحات اختصاصی

» لوگوی لینک دوستان















» طراح قالب